Revolta adidaşilor! (Prima parte)

Consiliul Naţional al Adidaşilor (CNAD) s-a reunit în data de 14.04.2009, la Sala Sporturilor din Capitală, pentru a discuta probleme grave legate de atitudinea stăpânilor acestora. Discuţiile aprinse au durat mai bine de 12 ore şi concluziile vor fi uimitoare pentru opinia publică.

Comportamentul utilizatorilor de încălţăminte sport este din ce în ce mai sfidător. Aceştia aruncă fără milă sau resentimente adidaşii în fundul unor cutii sau dulapuri, apoi îi lasă să se îmbolnăvească. Timp de săptămâni nu le oferă aer proaspăt sau posibilitatea de a face ceea ce ei iubesc cu pasiune…să alerge!!! NU este ADMISIBIL un asemenea tratament pentru această comunitate ce adora oamenii sănătoşi şi puternici! S-au înregistrat mai multe cazuri de deces emoţional, acest fapt alertând CNAD, motiv pentru care a avut loc această reuniune! Au existe opinii discordante, dar în final s-a ajuns la un consens!

Sportul în rândul oamenilor este o activitate din ce în ce mai restrânsă, pare a fi o acţiune realizabilă doar de către cei aleşi. Pentru a putea salva adidaşii, salvând totodată şi umanitatea de povara sedentarismului, s-a hotărât lansarea unei campanii „Pentru sport, pentru sănătate”. Aceasta se va desfăşura pe o perioadă de 2 luni, iar rezultatele se aşteaptă să fie favorabile. Vor filma chiar şi un spot publicitar, ideea fiind următoarea: pe pista de alergare a vieţii se întâlneşte un pantof cu toc de 15 cm cu un adidas. Pantoful râde cu pofta de lipsa de feminitate a adidasului, dar când ajunge în dreptul liniei de 35 de ani, greutatea îi este prea mare, sănătatea precară şi râsul ofilit total. Priveşte cu tristeţe la adidasul vesel, tânăr, sănătos şi plin de energie. În final apare următorul mesaj: „Pentru că viaţa fără sport, este ca cerul fără soare!” Se vor realiza broşuri în care se va vorbi despre beneficiile aduse de practicarea unui sport, se vor pune bazele unei publicaţii periodice! Mai ales femeile trebuie să conştientizeze că tocurile ucid sănătatea, dacă nu sunt însoţite zilnic de o pereche de adidaşi pentru alergat!

Avem dreptul să ducem o viaţă sănătoasă, dar lupta împotriva sedentarismului trebuie să fie constantă! Nu trebuie să fim „multilateral dezvoltaţi”, ci doar cu un IQ ridicat!

Published in: on April 21, 2009 at 7:43 pm  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://echipaaltfel.wordpress.com/2009/04/21/revolta-adidasilor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 CommentsLeave a comment

  1. Chiar ca sunteti “altfel” ..Bravo, foarte interesant 🙂
    In alta ordine de idei, PRchers va ureaza mult succes maine 🙂 See you

  2. :)) f tare! :))

  3. F interesant si original! felicitari! 🙂

  4. haios si interesant inceput :))). bafta !


Leave a comment